Alla inlägg under juni 2011
Vilken lyckans dag trädgårds arbete rensa och plantera !
En smörgåstårta som alltid gör stor succe
det behövs för 10-12 bitar
9 skivor längskuret vitt formbröd
250 g skalade räkor
1/2 dl finhackad dill
1 dl majonäs
1 dl vispgrädde
120 g havsrom
Garnering
1 tub laxkräm
250 g skalade räkor
150 g rökt lax
2 hårdkokta ägg
dillvippor
persilja
cocktailtomater
Gör så här
Hacka räkorna och blanda dem med dill,majonäs och ishavsrom,vispa grädde till skum och rör ner den.
2.Lägg tre 3 skivor bröd som botten och bred på hälften av räkröran
3 Lägg nästa tre skivor bröd på andra ledden och bred på resterande räkröra
4.Lägg de tre sista brödskivorna parallelt med de första och bred laxkrämen över hela tårtan ,även på sidorna
Obs.Bilden är garnering fritt skapad av mig !
det här behövs för 12 bitar
4 skivor vitt längskuret form bröd
4 skivor längdskuren kavring
Fyllning 1
250 g mjukost
Fyllning 2
200 g bakad leverpastj
Fyllning 3
En tub kaviar eller kaviarkräm
Sallad
1 1/2 dl majonäs
1 1/2 dl creme fraiche
1-2 msk chilisås
1 finhackad selleristjälk'
1/2 finhackad paprika
1 burk krabba
Garnering
röd och grön paprika
Gör så här
1.Lägg 2 vita skivor som botten bredvid eller efter varandra och bred på mjukost
2.Lägg 2 mörka skivor ovanpå.Bred på pastejen
3.nästa vita skivor läggs på och kaviaren breds på
4.Täck tårtan med mörka skivor .Bred på salladen blanda av alla ingredienserna runt hela tårtan .Garnera med ringar av paprika
Inför sonens student !
Kalastårta
det här behövs för 20-22 bitar
12 längdskurna skivor vitt bröd bordsmargarin
Fyllning 1 burk 450 g kokt skinka hackas och blandas väl 1 1/2 dl lättmajonäs smaksatt
med senap
2. 2 dl grädde vispas smaksätts med 1-2 msk riven pepparrot och blandat med 1 burk tonfisk
3 250 g bakad leverpastej blandas med 1 1/2 dl hackad ättiksgurka
Garnering 2 dl majonäs, 40 stora räkor dill 2 hg lax, citonskivor ,köttrullar
finklippt persilja och sallads blad
Gör så här
1, Lägg tre smörade brödskivor som botten och bred på skinkmajonäs
2 Lägg nästa 3 skivor på andra hållet och bred över tonfiskgrädden
3 Nästa 3 bröd läggs parallt med de förta och bred på leverpastj.De sista tre skivorna blir nu överst
4. stryck på lättmajonäs på tårtans hela ytá och kläd kanterna med hackad persilja och garnera
Baby Foot är mirakelkuren från Japan, som med hjälp av fruktsyra startar en process som gör dina fötter som nya efter ca. 2 veckor. Du trär plastsockor med gelé över fötterna i två timmar, sköljer av och sedan är det bara att vänta och se hur de döda hudcellerna börjar falla bort.
I samarbete med Spot and tell lottar hon nu ut 5 st förpackningar med Baby Foot.
Det du behöver göra är att motivera varför du vill vinna samt gilla detta inlägget på Bloglovin.
Vill du ha en extralott? Kopiera bilden och länka till tävlingen på din egna blogg eller dela länken på Facebook.
Tävlingen avslutas på fredag 3/6 kl. 23:59. Så det är snabba ryck som gäller!
Fruktig kryddblandning sommarens vin vid grillning
Mycket fruktig smak med inslag av plommon, svarta vinbär och körbär balanserat av kryddiga toner av kaffe, choklad, salvia och lakrits.
Passar till: Gris/Fläsk, Nöt/Vilt, Allround
Typ: Rött
Producent: Casas Patronales
Land: Chile
Område: Chile
Årgång: 2009
Volym: 3000 ml
Pris: 153:-
Druva: 70% carmenere, 20% cabernet sauvignon och 10% syrah.
Färg: Mörk, blåröd färg.
Doft: Doften är mycket fruktig med inslag av svarta vinbär, plommon, örter och vanilj.
Smak: Mycket fruktig smak med inslag av plommon, svarta vinbär och körbär balanserat av kryddiga toner av kaffe, choklad, salvia och lakrits.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 |
||||||
|
Jag tycker mycket om natur fotografering
Är uppvuxen på landet !
Här kommer mitt modell jobb som cellbes fanpage under maj månad