Alla inlägg under juni 2011

Av Annika Karlsson - 5 juni 2011 09:31


Tävla om ett vackert lädersmycke från VeGi design!
För att kunna vinna ska du lägga in bilden och länka till Fnulan & VeGi design i din blogg.
Kommentera sen i detta inlägg med din länkning och skriv vilken produkt på VeGi:s hemsida du gillar allra mest.
Har du ingen länk kan du maila fem av dina vänner med en kopia till malin@fnulan.se
Tävlingen avslutas den 28 juni 23:59
Lycka till!
 
Av Annika Karlsson - 5 juni 2011 08:57

Tävlingen går ut på att jag bloggar om hennes armband (du hittar armbanden HÄR! glöm inte att gilla gruppen samtidigt) och du har chansen att vinna ett armband helt gratis! :D Så vänta inte längre börja redan idag :)http://tastedflavor.blogg.se/2011/may/blogg-tavling.html

Av Annika Karlsson - 4 juni 2011 08:52

Vilken lyckans dag trädgårds arbete rensa och plantera !

Av Annika Karlsson - 4 juni 2011 08:38

En smörgåstårta som alltid gör stor succe


det behövs för 10-12 bitar


9 skivor längskuret vitt formbröd

250 g skalade räkor

1/2 dl finhackad dill

1 dl majonäs

1 dl vispgrädde

120 g havsrom

Garnering

1 tub laxkräm

250 g skalade räkor

150 g rökt lax

2 hårdkokta ägg

dillvippor

persilja

cocktailtomater

Gör så här

Hacka räkorna och blanda dem med dill,majonäs och ishavsrom,vispa grädde till skum och rör ner den.

2.Lägg tre 3 skivor bröd som botten och bred på hälften av räkröran

3 Lägg nästa tre skivor bröd på andra ledden och bred på resterande räkröra

4.Lägg de tre sista brödskivorna parallelt med de första och bred laxkrämen över hela tårtan ,även på sidorna



Obs.Bilden är garnering fritt skapad av mig !

 

Av Annika Karlsson - 4 juni 2011 08:28

det här behövs för 12 bitar


4 skivor  vitt längskuret form bröd

4 skivor längdskuren  kavring


Fyllning 1

250 g mjukost


Fyllning 2

200 g bakad leverpastj


Fyllning 3

En tub kaviar eller kaviarkräm


Sallad

1 1/2 dl majonäs

1 1/2 dl creme fraiche

1-2 msk chilisås

1 finhackad selleristjälk'

1/2  finhackad paprika

1 burk krabba


Garnering

röd och grön paprika


Gör så här

1.Lägg 2 vita skivor som botten bredvid eller  efter varandra och bred på mjukost

2.Lägg 2 mörka skivor ovanpå.Bred på pastejen

3.nästa vita skivor läggs på och kaviaren breds på

4.Täck tårtan med mörka skivor .Bred på salladen blanda av alla ingredienserna runt hela tårtan .Garnera med ringar av paprika





Av Annika Karlsson - 4 juni 2011 08:08

Inför sonens student !


Kalastårta


det här behövs för 20-22 bitar


12 längdskurna skivor vitt bröd bordsmargarin

Fyllning 1 burk 450 g kokt skinka hackas och blandas väl  1 1/2  dl lättmajonäs smaksatt

med senap


2. 2 dl grädde  vispas smaksätts med 1-2 msk riven  pepparrot och blandat  med 1 burk tonfisk


3 250 g bakad leverpastej blandas  med 1 1/2  dl hackad ättiksgurka


Garnering  2 dl majonäs, 40 stora räkor dill 2 hg lax, citonskivor  ,köttrullar

finklippt persilja och sallads blad


Gör så här

1, Lägg tre smörade brödskivor som botten och bred på skinkmajonäs

2 Lägg nästa 3 skivor på andra hållet och bred över tonfiskgrädden

3 Nästa 3 bröd läggs parallt med de förta och bred på leverpastj.De  sista  tre skivorna blir nu överst

4. stryck på lättmajonäs på tårtans hela ytá och kläd kanterna med hackad persilja och garnera  


Av Annika Karlsson - 3 juni 2011 21:43

Baby Foot är mirakelkuren från Japan, som med hjälp av fruktsyra startar en process som gör dina fötter som nya efter ca. 2 veckor. Du trär plastsockor med gelé över fötterna i två timmar, sköljer av och sedan är det bara att vänta och se hur de döda hudcellerna börjar falla bort.

I samarbete med Spot and tell lottar hon nu ut 5 st förpackningar med Baby Foot.

Det du behöver göra är att motivera varför du vill vinna samt gilla detta inläggetBloglovin.

Vill du ha en extralott? Kopiera bilden och länka till tävlingen på din egna blogg eller dela länken på Facebook.

Tävlingen avslutas på fredag 3/6 kl. 23:59. Så det är snabba ryck som gäller! ;-)

http://www.angel-like.com/?p=4395

Av Annika Karlsson - 2 juni 2011 20:52

Fruktig kryddblandning sommarens vin vid grillning

Mycket fruktig smak med inslag av plommon, svarta vinbär och körbär balanserat av kryddiga toner av kaffe, choklad, salvia och lakrits.

Passar till: Gris/Fläsk, Nöt/Vilt, Allround

Typ: Rött

Producent: Casas Patronales

Land: Chile

Område: Chile

Årgång: 2009

Volym: 3000 ml

Pris: 153:-

Druva: 70% carmenere, 20% cabernet sauvignon och 10% syrah.

Färg: Mörk, blåröd färg.

Doft: Doften är mycket fruktig med inslag av svarta vinbär, plommon, örter och vanilj.

Smak: Mycket fruktig smak med inslag av plommon, svarta vinbär och körbär balanserat av kryddiga toner av kaffe, choklad, salvia och lakrits.

http://satserving.com/c/98/14

Presentation


Hej jag heter Annika.
Är mamma till två grabbar.
Trallande förskollärare till yrket!
Jag gillar att umgås med släkt och vänner, ,prommenader,yoga,skriva slogan och tävla,resa både utomlands och i sverige,läsa litratur deckare och skön littratur

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Naturens underbara under

Jag tycker mycket om natur fotografering

Är uppvuxen på landet !

Cellbes modell

Här kommer mitt modell jobb som cellbes fanpage under maj månad

Min gästbok

Mitt länksskafferi

Blogkeen

flinkan69

Ovido - Quiz & Flashcards